VİDEO | BeyazTV'de Mustafa Kemal'e mülteci denildi!

Selmanoğlu, konuyu Mustafa Kemal Atatürk’e getirerek, Atatürk için 'mülteci' ifadesini kullandı.

VİDEO | BeyazTV'de Mustafa Kemal'e mülteci denildi!

Beyaz TV isimli televizyon kanalında, AKP’li Tuğrul Selmanoğlu Mustafa Kemal’e ‘mülteci’ dedi.

Sosyal medyada AKP’yi propaganda eden videoları ile ünlenen ve kısa süre sonra AKP’li kanallarda boy gösteren  Tuğrul Selmanoğlu, Beyaz TV’de Türker Akıncı’nın sunduğu ‘Ne Var Ne Yok’ isimli programa katıldı.

Programda, Suriyeliler konusunun konuşulduğu sırada Tuğrul Selmanoğlu, konuyu Mustafa Kemal Atatürk’e getirerek, Atatürk için ‘mülteci’ ifadesini kullandı.

Tuğrul Selmanoğlu, programda Suriyeli sığınmacıların ülkemizde yaşamasını savunurken “Şunu bir kere çok iyi bilmesi lazım o insanların. Çoğu Atatürkçüyüm falan diyor ya. Atatürk’ün kendisi Selanik göçmeni, mülteci” diye konuştu. Programın diğer konuğu Erem Şentürk ise “Mülteci demeyelim, Osmanlı toprağı orası. Niye mülteci olsun?” derken; Selmanoğlu, “Oradan bir sürü insan göçüp gelmedi mi abi Türkiye’ye? Selanik’ten kaç tane mülteci geldi ülkemize? Göçmen, mülteci neticede başka bir idarenin eline geçmiş oradaki Osmanlı himayesi kalktığı için insanlar canını malını emniyete almak için ana yurduna gelmiş bu mültecidir” ifadelerini kullandı.

İşte BeyazTV’de yaşanan anlar: