VİDEO | AKP’li vekil oy isterken garanti verdi: Allah mahşerde size hesap sormayacak

"Madem sen bana inanıyordun, madem Müslüman’ım diyordun, madem Kur'an-ı Kerim’i biliyordun sen oyunu kime verdin, diye sorulacak size. Allah hepinizden razı olsun. Emaneti bizim gibi liyakatlılara verdiğiniz için Allah mahşerde size hesap sormayacak"

VİDEO | AKP’li vekil oy isterken garanti verdi: Allah mahşerde size hesap sormayacak

AKP Şanlıurfa Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, miting meydanında yaptığı konuşmada “Allah sizden emaneti ehline vermenizi emrediyor. Bu emir hepimiz için geçerli. Allah’ın karşısına çıktığınız zaman emaneti bize verdiğinizden dolayı size hesap sormayacak” diye konuştu.

Mehmet Kasım Gülpınar, İlçe Meclis Üye Adayı Celal Akıl tarafından açılan seçim bürosunda yaptığı konuşmada: “Allahuteala sizlere emaneti ehline vermenize emrediyor. Bu emir hepimiz için geçerli. Halk emaneti nasıl verir? Sandığa gider oyunu atar ve emanetini verir. Allah sizlere bir şey emrediyorsa, illaki bunun hesabını soracak demektir. Bunun hesabı nerede olacak ahirette, mahşerde olacak. Madem sen bana inanıyordun, madem Müslüman’ım diyordun, madem Kur’an-ı Kerim’i biliyordun sen oyunu kime verdin, diye sorulacak size. Allah hepinizden razı olsun. Emaneti bizim gibi liyakatlılara verdiğiniz için Allah mahşerde size hesap sormayacak.” ifadelerini kullandı.