VİDEO | AKP’li vekil CHP’li belediye başkanını iterek yerine geçti

31 Mart yerel seçimlerinde Aydın Belediye Başkanlığını Özlem Çerçioğlu’na karşı kaybeden AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş protokolde Çerçioğlu’nu iterek onun yerine geçti. Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Akademik Yılı Açılış Töreni’nde yaşanan olayda Savaş’ın Çerçioğlu’yla tokalaşmadığı da belirtiliyor.

VİDEO | AKP’li vekil CHP’li belediye başkanını iterek yerine geçti

Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) 2019-2020 Akademik Yıl Açılış Töreni, eski Başbakan ve AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşti. Tören öncesi Binali Yıldırım’ı karşılayan isimler arasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da yer aldı. Karşılamada,AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın Yerel Seçimler’den bu yana ilk kez karşı karşıya geldiği Çerçioğlu ile tokalaşmaması dikkatlerden kaçmadı.

Objektiflere yansıyan görüntülerde, Binali Yıldırım ile yan yana yürüyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yerine geçmek isteyen Mustafa Savaş, Başkan Çerçioğlu’nu iterek Yıldırım’ın yanına geçiyor.

Görüntülerin devamında Mustafa Savaş’a kısa bir süre bakan Başkan Çerçioğlu’nun yürümeye devam ettiği, Mustafa Savaş’ın ise Binali Yıldırım’la konuşmak için çaba gösterdiği görülüyor.

İşte o görüntüler: