VİDEO | AKP’li Külünk: Bir ‘7 Haziran’ daha yaşanırsa, bir sürpriz yaşanırsa bu millet ağır hesap sorar

AKP eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk, 31 Mart yerel seçimleri sürecinde, AKP’nin adaylarının belirlenmesine ‘arkadaşçılık, grupçuluk’ şeklinde müdahale eden veya anketlerle parti içerisinden farklı isimleri öne çıkaran partililere sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınla uyarılarda bulundu. Metin Külünk, Facebook hesabından yaptığı canlı yayında, “Buradan açıkça söylüyorum, 31 Mart’a kadar sokaktan gelen bilgilere itibar etmeyen, o... View Article

VİDEO | AKP’li Külünk: Bir ‘7 Haziran’ daha yaşanırsa, bir sürpriz yaşanırsa bu millet ağır hesap sorar

AKP eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk, 31 Mart yerel seçimleri sürecinde, AKP’nin adaylarının belirlenmesine ‘arkadaşçılık, grupçuluk’ şeklinde müdahale eden veya anketlerle parti içerisinden farklı isimleri öne çıkaran partililere sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınla uyarılarda bulundu.

Metin Külünk, Facebook hesabından yaptığı canlı yayında, “Buradan açıkça söylüyorum, 31 Mart’a kadar sokaktan gelen bilgilere itibar etmeyen, o bilgileri sırf istedikleri isimleri aday yapabilmek için Ankara’da anketler, baskı grupları ve işadamları üzerinden belirlendiği, sokakta karşılığı olmayan adaylar üzerinden bir sürpriz yaşanırsa, bu millet o adayların belirlenme sürecinde doğru bilgileri Sayın Cumhurbaşkanımızın önüne koymayanlardan ağır hesap sorar” ifadelerini kullandı.

Külünk, partililere dönük yaptığı ‘uyarı’larda, “1 Nisan şakası gerçek olmasın”, “7 Haziran’daki gibi bir sonucun bedeli ağır olur” ifadelerine de yer verdi.