VİDEO | AKP İlçe Başkanı: Şeker fabrikası AK Parti'nindir, biz istemedikçe kimse işçi aldıramaz

Yozgat'ta AKP Boğazlıyan İlçe Başkanı, partililere yaptığı konuşmada ildeki fabrikaların yapacağı işçi alımlarını kendilerinin kontrolünde olduğunu söyledi.

VİDEO | AKP İlçe Başkanı: Şeker fabrikası AK Parti'nindir, biz istemedikçe kimse işçi aldıramaz

AKP Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düvenci’nin seçim çalışmaları sırasında yaptığı skandal konuşmayı içeren video sosyal medyada paylaşıldı.

Yenipazar Belde Belediye Başkanı Cem Eser için oy isteyen Düvenci, Boğazlıyan’daki Şeker Fabrikası’na işçi alımlarında sadece partisinin söz sahibi olduğunu açıkça söylemekten çekinmedi.

Konuşmasında “Şeker Fabrikası’na adam alınacakmış.” diyen Düvenci “Biz alırız, kimse aldıramaz. Vay ben orada şu görevdeyim, bu görevdeyim… Şeker Fabrikası da AKP’nin, bilmem ne fabrikası da AKP’nin…” ifadelerini kullandı.

Düvenci’nin bu sözlerini AKP’li Belediye başkan adayı Cem Eser de teyit etti. Eser, “Şeker Fabrikası’nın denetiminde olan arkadaş sallıyor. 25-30 tane Yenipazar’a, 30 tane Aşağısarıca’ya, 30 tane Ömerli’ye… Veremez arkadaş veremez… Verilmiş olsa dahi, ilçe başkanımıza, buraya liste gelir” ifadeleriyle listelere müdahale ettiklerini açıkladı” dedi.

“BEKİR BOZDAĞ CEM BAŞKAN’IN YARDIMCISI”

”İlçe Başkanı Düvenci, Yenipazar Belde Belediye Başkanı Cem Eser’in tüm vaatlerini yerine getirebileceğini, bazı isimlere yakınlığı ile anlattı.

Düvenci şu ifadeleri kullandı: “Bekir Bozdağ, Cem Başkan’ın yardımcısı. Türkiye’nin 2 numaralı adamı Fuat Bey (Oktay), Cumhurbaşkanı Yardımcımız, Cem Başkan’ın yardımcısı.”