VİDEO | Akit Tv'de Venezuela değerlendirmesi: Erdoğan'ı paketlerler

Venezuela'da yaşananları ve Türkiye sağının Venezuela Devlet Başkanı Maduro'ya kısmi desteğini konu alan Akit TV program sunucusu Fatih Dağıstanlı, "Eğer Maduro'yu gönderirlerse, bilin ki Erdoğan'ı paketlerler, yani bu Erdoğan'ı paketlemenin ilk adımı. İlk yol ve yöntemi" diye konuştu.

VİDEO | Akit Tv'de Venezuela değerlendirmesi: Erdoğan'ı paketlerler

Venezuela’da yaşananları ve Türkiye sağının Venezuela Devlet Başkanı Maduro’ya kısmi desteğini konu alan Akit TV program sunucusu Fatih Dağıstanlı, “Eğer Maduro’yu gönderirlerse, bilin ki Erdoğan’ı paketlerler, yani bu Erdoğan’ı paketlemenin ilk adımı. İlk yol ve yöntemi” diye konuştu.

Akit yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu’nun konuk olduğu programda, Akit Tv programcısı Fatin Dağıstanlı, Venezula Devlet Başkanı Maduro’ya karşı ABD desteğiyle başlatılan operasyonu değerlendirirken, “Maduro’nun yanında olmak Erdoğan’ın yanında olmaktır” ifadelerini kullandı.

Maduro’ya destek olunması gerektiğini söyleyen program sunucusu Dağıstanlı, Milli Gazete’nin bile Emperyalist Kuşatma manşeti ile çıktığını söyleyerek, “Maduro’nun yanında durmak bir anlamda Erdoğan’ın yanında da durmaktır. Ayrı ayrı adamlar olabilir, ayrı ayrı ülkeler olabilir ama başlarına gelenler ülkelerin içinde bulunduğu durumlar hepsi birbirine benziyor. Eğer Maduro’yu gönderirlerse, bilin ki Erdoğan’ı paketlerler, yani bu Erdoğan’ı paketlemenin ilk adımı. İlk yol ve yöntemi” ifadelerini kullandı.

Programın konuğu, Akit yazarı Karahasanoğlu da Dağıstanlı’yı onaylayarak “iki kere iki dört eder, Sisi olayı 1. adım, bu 2. adım diyebilirsiniz taktik hepsinde aynı” diye konuştu.