VİDEO | Akit darağacı önünden çağrı yaptı: Kılıçdaroğlu idam edilsin

Akit TV sunucusu, darağacı önünde canlı yaptı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun idamını istedi.

VİDEO | Akit darağacı önünden çağrı yaptı: Kılıçdaroğlu idam edilsin

AKP medyası içerisinde gerici ve kışkırtıcı yayıncılığıyla bilinen Akit TV yine tarihe geçecek bir skandala imza attı.

Akit TV spikeri Mehmet Özmen, “Kamuoyunun idam edilmesini istediği kişiler var” dedi, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ismini vererek idam çağrısında bulundu.

Büyük Birlik Partisi(BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm yıl dönümü dolayısıyla, müzeye dönüştürülen Ulucanlar Cezaevi’nden gerçekleştirdiği yayında cezaevinin bahçesinde bulunan darağacını gösteren Akit muhabiri Mehmet Özmen, “Türk kamuoyunun idam edilmesini istediği kişiler var” dedi. Abdullah Öcalan ve Fethullah Gülen‘in idamını istediğini belirten Özmen sözlerine şöyle devam etti:

“ Türk kamuoyu, PKK terör örgütüne, FETÖ’ye yandaşlık yapan, kol kanat geren, bağrında besleyen örneğin Kemal Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin de bu darağacında asılmasını idam edilmesini bekliyor diye düşünüyorum, ama maalesef 2004 tarihinde idam kaldırıldı”

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da bugün Karadeniz Ereğli’de yaptığı mitingde bir kez daha “idam” gündemini açmış ve “Bir yanlış yaptık, idamı kaldırdık. Eğer parlamento karar verirse ben onaylarım” demişti.