VİDEO | 13 yaşındaki Arthur canlı yayında müslüman olup, adının 'Nihat' olmasını istedi!

Hatipoğlu, canlı yayında 13 yaşındaki Ermeni bir çocuğu müslüman yaptı...

VİDEO | 13 yaşındaki Arthur canlı yayında müslüman olup, adının 'Nihat' olmasını istedi!

Ermeni olduğunu söyleyen henüz 13 yaşındaki Arthur, Nihat Hatipoğlu’nun canlı yayındaki iftar programında televizyon ekranlarına çıkarıldı, Çocuk burada din değiştirmek istediğini söyledi, Hatipoğlu ise Kelime-i Şehadet getirmesini istedi.

Henüz 13 yaşındaki Arthur, ‘ismini de değiştirecek misin?’ sorusuna, yeni isminin ‘Nihat’ olmasını istediğini söyleyerek yanıt verdi.

13 yaşındaki bir çocuk, Nihat Hatipoğlu’nun İstanbul Sultanahmet Meydanı’ndan canlı yayınlanan iftar programına ‘din değiştirmek üzere’ katıldı. Canlı yayında program sunucusu Hatipoğlu, çocuğun ailesiyle konuştuğunu da söyleyerek ‘Kelime-i Şehadet’ getirtti.

Çocuk, Hatipoğlu’nun, “İsmini de değiştirecek misin?” sorusuna, “Evet. İsmimin Nihat olmasını istiyorum” diyerek cevap verdi.

Arthur programda, “İslam’ın değerini iyi bilin” diye konuşmayı da ihmal etmedi. Hatipoğlu ise, “İleride inşallah hacca da gidersin” diye konuştu.

Canlı yayındaki bu anlar ise şaşırtmadı. Nihat Hatipoğlu tv ekranınlarının ‘en fazla kazanan medyatik hoca’sı olarak biliniyor.

Hatipoğlu’nun AKP’den adaylık iddiaları da gündemden hiç düşmüyordu: