Vatan Partili Yücel'den Erdoğan'lı 19 Mayıs paylaşımı

Yücel, "Atatürk tüm görkemiyle Türk Milletinin ve siyasi partilerin önüne görevler koymaya, birleştirmeye devam ediyor. Güçlü ve Bağımsız Türkiye için Atatürk programı!" ifadelerini Mustafa Kemal ve sürprizli Erdoğan fotoğrafıyla paylaştı.

Vatan Partili Yücel'den Erdoğan'lı 19 Mayıs paylaşımı

Doğu Perinçek’in partisi Vatan Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İlker Yücel ’19 Mayıs’ paylaşımına AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın resmini de iliştirdi.

Yücel, “Atatürk tüm görkemiyle Türk Milletinin ve siyasi partilerin önüne görevler koymaya, birleştirmeye devam ediyor. Güçlü ve Bağımsız Türkiye için Atatürk programı!” ifadelerini Mustafa Kemal ve sürprizli Erdoğan fotoğrafıyla paylaştı.

Mustafa Kemal’in fotoğrafına tıklandığında aşağıda Erdoğan’ın gözükmesine, “Evet öyle görünüyormuş ama olsun. Fotonun üstüne tıklayınca “süreç”le karşılaşıyoruz. Ayrıca neden utanayım. Dört yıl önce gaz bombaları altında kutladığımız bayram gününde şimdi milyonlar gönül rahatlığıyla meydanlara çıkıyor.” şeklinde yanıt veren Yücel, AKP’ci çizgiye gelmelerine ‘süreç’ yorumu yapmış oldu.

Vatan Partisi, YSK kararı ile tekrarlanacak İstanbul seçimlerinde Yücel’in yeniden aday olacağını duyurmuştu.

İlker Yücel’in paylaşımı şöyle: