Valilikten AKP mitingine çalışmayan otobüs ve dolmuşlara ceza tehdidi

Adana Valiliği, dolmuş duraklarını ve özel halk otobüs birliklerini arayarak, kentte yarın yapılacak AKP’nin mitingine ücretsiz taşma zorunluluğu getirdi.

Valilikten AKP mitingine çalışmayan otobüs ve dolmuşlara ceza tehdidi

Adana Valiliği, AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yarın Adana Uğur Mumcu Meydanı’nda yapılacak miting için dolmuş duraklarını arayarak, taşıma zorunluluğu getirdi.

Mezopotamya Ajansı‘nın aktardığına göre, ismini ve durak adını vermek istemeyen bir dolmuş durağı yetkilisi, Valiliğin kendisini ve kente bulunan tüm dolmuş ve özel halk otobüs birliklerini arayarak, “Yarın Cumhurbaşkanlığımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Adana’da mitingi olacaktır. Yarın çalışmayan araçlarınız zorunlu olarak mitinge gelecek olan vatandaşlarımızı taşıyacaklar. Bunun yapılması zorunludur. Yapılmaması halinde ise sorumlular hakkında işlem yapılacak” dediğini söyledi.

Valiliğin saat 09.00’da araçların Yüreğir İlçesi Kozan Yolu üzerinde bulunan Yüreğir Hal Kompleksi karşısındaki boş alanda toplanılmasını istediğini belirten durak yetkilisi, ceza yememek için gideceklerini belirtti.

BELEDİYE OTOBÜSLERİ ÜCRETSİZ

Öte yandan Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüslerin yarın miting alanına ücretsiz taşıma yapılacağı duyuruldu.