Üniversiteliler "Türkiye üzerine tartışmalar" etkinliğinde buluşuyor!

21 Nisan Pazar günü Sınıf Tavrı Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan etkinliğe akademisyen yazar Fatih Yaşlı ve TKH MK Üyesi Kurtuluş Kılçer katılacak. 

Üniversiteliler

Türkiye Komünist Hareketi Gençliği’nin çağrısıyla üniversitelerde sosyalizm düşüncesinin yayılması, tartışılması ve üretilmesi için yanyana gelen Sosyalist Düşünce Toplulukları, İstanbul’da 4. oturumuna hazırlanıyor.

“21. Yüzyıl’da Emperyalizm”, “101. yıldönümünde Ekim Devrimi”, “Marks yanıldı mı?” başlıklarının tartışıldığı oturumların devamını ise “Türkiye üzerine tartışmalar” başlığı oluşturuyor.

21 Nisan Pazar günü Sınıf Tavrı Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinliğe akademisyen yazar Fatih Yaşlı ve TKH MK Üyesi Kurtuluş Kılçer katılacak.

“Türkiye üzerine tartışmalar” oturumunun alt başlıklarını ise “Antikomünizm ve Türkiye Sağı”, “Türkiye’de sosyalizm mücadelesi” oluşturuyor.

Sosyalist Düşünce Toplulukları hakkında bilgi almak ve etkinliğe katılmak için aşağıdaki sayfalara mesaj atabilir, 0539 299 8885 nolu numaradan temasa geçebilirsiniz.

https://www.facebook.com/tkhgenclik/