Uluyan MHP'liyi sahneden indirdiler

MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, Almanya'da katıldığı bir programda Cumhur İttifakı övgüsü yapınca mikrofonu elinden alındı.

Uluyan MHP'liyi sahneden indirdiler

“En büyük ahdimi gerçekleştiriyorum” diyerek Kırgızistan’daki Tanrı Dağları’nda uluduğu görüntüleriyle hatırlanan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, dün akşam Almanya’da düzenlenen Ordu Korganlılar gecesinde konuşturulmadı.

Sahneye gelerek konuşma yapmak isteyen Enginyurt, konuyu AKP ve siyasete getirince dinleyiciler tepki gösterdi.

“Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı ve Sayın Devlet Bahçeli el ele vererek ‘kızıl elmaya gidiyoruz’ deyip de Afrin’i Türk yurdu yaptığı için Cumhur İttifakı’ndan yana olduk. Derdimiz tasamız siyaset değil” ifadelerini kullandığı sırada, geceyi düzenleyen kişi olduğu belirtilen bir kişi Enginyurt’un yanına gelerek mikrofonunu elinden almak istedi. Bir süre direnen Enginyurt, sonunda mikrofonu teslim edip sahneden indi.

Enginyurt daha sonra olay üzerine Twitter’dan şöyle bir “açıklama” yaptı:

“Almanyada meczup üzerimize salınıyor,tezgah kuruluyor,bütün FETÖCÜ itler hep bir ağızdan saldırıyor.Korganlı hemşerilerimiz bizi sahiplenmiş,konuşma sadece şerefsizleri rahatsız etmiş.Vay neymiş kürsüden indirilmişiz.O ite müdahalemiz beklendi,vuralım istendi,olmayınca kudurdular”