Uğur Dündar'dan Melih Gökçek'e cevap: Aynaya baktığında neden kaybettiğini anlar

Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu ile bir araya geleceği televizyon programında moderatörlük görevinin Uğur Dündar tarafından yapılmasını istemişti. Melih Gökçek'in Uğur Dündar ismine itirazına Uğur Dündar yanıt verdi.

Uğur Dündar'dan Melih Gökçek'e cevap: Aynaya baktığında neden kaybettiğini anlar

Ankara’nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. AKP’li Binali Yıldırım’ın, Ekrem İmamoğlu ile bir araya geleceği programı gazeteci Uğur Dündar’ın sunmasını istemesiyle ilgili Yıldırım’la görüştüğünü ifade eden Gökçek, “Binali beyle görüştüm; ‘Sayın başbakanım ben Uğur Dündar’ın moderatörlüğünde Kılıçdaroğlu ile tartışmaya çıktım, Uğur Dündar bana her türlü oyunu oynadı. Nasıl güveneceksiniz?’ dedim. ‘ben istiyorum ki hiçbir bahaneleri kalmasın. Ben Allah’ın izniyle kendime güveniyorum’ dedi” ifadelerini kullandı.

Gökçek’in yazdığı bu mesaja Uğur Dündar cevap verdi. Gökçek’i etiketleyen Dündar, “Sn. M.Gökçek böyle yazdığına göre ben o oturumu son derece adil yönetmişim demektir. Nitekim Sn. Dengir Mir Mehmet Fırat, Sn. Kılıçdaroğlu ile, Sn. Erdoğan da Sn. Baykal ile yaptığı tartışmalardan sonra bana teşekkür etmişlerdir. Melih Bey aynaya baktığında neden kaybettiğini anlar!” dedi.