Tülin Beygirci'yi 50 bıçak darbesiyle öldüren katil yakalandı

Evinde 50'den fazla bıçak darbesiyle öldürülmüş bulunan kadının oğlu, katil zanlısı olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Otogarda yakalanan şüpheli, cinayeti itiraf etti.

Tülin Beygirci'yi 50 bıçak darbesiyle öldüren katil yakalandı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde evinde 50 bıçak darbesi ile katledilen Tülin Beygirci’nin katili öz oğlu çıktı.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ve Bursa Cinayet Büro ekipleri olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Tülin Beygirci’nin komşularının ifadesine başvurdu. Yapılan araştırmada, eve en sık giren kişinin, Denizli’de üniversite öğrencisi olan ve yaz tatili boyunca annesiyle kalan, okulların açılmasıyla da geri dönen Beygirci’nin oğlu Berke Karasu olduğu belirlendi. Berke Karasu’nun, olaydan bir gün önce Denizli’den Bursa’ya geldiği ve aynı akşam geri döndüğü tespit edildi.

Polis, Berke Karasu’ya telefonla ulaşıp, annesinin öldürüldüğünü belirterek, Adli Tıp Kurumu’na gelip, cenazesini almasını söyledi. Otobüsle ilçeye gelen Karasu, Gemlik Terminali’nde gözaltına alındı. Emniyette çapraz sorguya alınan Karasu, cinayeti işlediğini itiraf etti.

‘NAMUS’LA HEDEF ŞAŞIRTMIŞ

Berke Karasu’nun çocukluğundan beri psikolojik tedavi gördüğü, anne ile babasının ayrı olduğu ve maddi nedenlerden dolayı annesi Tülin Beygirci ile sık sık kavga ettiği belirlendi. Karasu, ilk ifadesinde cinayeti neden işlediğini ise bilmediğini söyledi.

Katil zanlısının, cinayetin “namus” yüzünden başka birisi tarafından işlendiği izlenimi vermek için evdeki bir aynaya kanla “Mahallenin de onuru var” yazdığı da ortaya çıktı.

Gemlik ilçesi sahilindeki Kumla Mahallesi’nde bulunan evinde yalnız yaşayan Tülin Beygirci, çalıştığı fabrikadaki işine gitmeyince mesai arkadaşları durumdan şüphelenmişti. İhbar üzerine dün bu eve giden polisler, kapıyı kırıp içeri girdiklerinde Beygirci’nin vücuduna aldığı 50’den fazla bıçak darbesiyle öldürüldüğünü tespit etmişti. Kadının cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderilmişti. (Ajanslar)