TRT, A Haber, Güneş... Mansur Yavaş hedefte!

A Haber'e göre, "Sorunların bitmediği iki ilden Ankara'da vatandaş kirli sudan kaynaklanan ishal salgınıyla boğuşurken, İmamoğlu'nun yalanlarla meşgul ettiği İstanbullular ise metrobüs çilesi çekiyor..."

TRT, A Haber, Güneş... Mansur Yavaş hedefte!

AKP’li A Haber, bu sabah yayınlamladığı haberinde “Ankaralıların kirli sudan kaynaklanan ishal salgınıyla boğuştuğu” iddiasını ’emin’ bir şekilde sundu.

AKP medyasından Güneş gazetesinde de “Suya foseptik karıştı” başlığı ile verilen haberde ” Su içerken dikkatli olun” ikazı paylaşıldı.

gunes

 

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol da, TRT’nin Ankara’daki ishal vakalarının sulardan kaynaklandığını açıklaması için kendisine teklifte bulunduğunu ileri sürmüştü.

A Haber’in ‘haberinde’, “Ankaralılar günlerdir salgın hastalıkla boğuşuyor. Binlerce kişi ishal ve yüksek ateş şikâyetiyle hastanelere koşuyor. Salgının şebeke suyuna kanalizasyon atığı karışmasından kaynaklandığı iddia ediliyordu.” ifadelerine yer verildi.

Aynı haberde, “CHP’li başkanların yönetime geçtiği Ankara ve İstanbul’da vatandaş isyan etme noktasına geldi…” denildi.

A Haber’e göre, “Sorunların bitmediği iki ilden Ankara’da vatandaş kirli sudan kaynaklanan ishal salgınıyla boğuşurken, İmamoğlu’nun yalanlarla meşgul ettiği İstanbullular ise metrobüs çilesi çekiyor…”