'Tek derdi provokasyon': Saray'dan Fatih Tezcan'a soruşturma çağrısı

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Burhan Kuzu, Fatih Tezcan hakkında 'gerekli soruşturmanın başlatılması' için çağrıda bulundu.

'Tek derdi provokasyon': Saray'dan Fatih Tezcan'a soruşturma çağrısı

Sosyal medya “mesai”sinin hemen her gününü Atatürk’e, laikliğe ve Cumhuriyet’e karşı açık düşmanlık içeren paylaşımlarıyla geçiren yandaş Fatih Tezcan için bu kez Saray’dan da tepki geldi.

Son olarak 29 Ekim öncesi provokasyonlarına devam eden Tezcan’a tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları dün ‘Fatih Tezcan tutuklansın’ etiketi açtı. Etiket Twitter’da TT haline gelirken Tezcan’a tepki gösterenlerden biri de AKP’li Burhan Kuzu oldu.

Kendisi de sık sık yaptığı ve Fatih Tezcan’ınkileri aratmayan paylaşımlarıyla tepki çeken Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Burhan Kuzu, “Yine zırvalamış, tek derdi provokasyon” dediği Tezcan hakkında ‘gerekli soruşturmanın başlatılması’ için çağrıda bulundu.

NE OLMUŞTU?

AKP’ye yakın Yeni Şafak’ gazetesinin sürmanşetinde Atatürk’lü 29 Ekim reklamının bulunmasına tepki gösteren Tezcan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

“‘Cumhuriyet’i getiriyorum’ yalanıyla başa geçtikten sonra Devlet ve Millet düşmanlarına verdiği sözlerin gereği olarak 15 sene Cumhur’dan kaçan, Millet’in Egemenliği’nden rakı bardaklarına sığınan bir İslâm Düşmanını, 3 kuruş için tepenize oturtmaya değer miydi…”