Tayyip'in "şarkıcısı" Orhan Gencebay'dan Deniz Çakır'a trajikomik eleştiri: Sanatta siyaset olmaz

Saray'ın maaşlı "şarkıcısı" Orhan Gencebay, Deniz Çakır'a trajikomik eleştirilerde bulunarak, "Birbirimize saygı duyalım ve anlayalım. Sanatta siyaset olmaz. Sanat, aşktır, sevgidir, barıştır, birleşmektir ve bütünleşmektir" sözlerini sarfetti.

Tayyip'in

Saray’ın maaşlı “şarkıcısı” Orhan Gencebay; Müjdat Gezen, Metin Akpınar ve Deniz Çakır’a trajikomik eleştirilerde bulunarak, “Birbirimize saygı duyalım ve anlayalım. Sanatta siyaset olmaz. Sanat, aşktır, sevgidir, barıştır, birleşmektir ve bütünleşmektir” laflarını sarfetti.

Geçtiğimiz akşam eşi ile beraber görüntülenen Orhan Gencebay, kendisini görüntüleyen muhabirlere ayak üstü röportaj verdi. Son günlerde siyasi olaylarla gündeme gelen Metin Akpınar, Müjdat Gezen ve Deniz Çakır gibi bazı isimlerle ilgili soruya Gencebay, kendisinin de Saray’ın “şarkıcısı” olarak siyasi biri olduğunu unutarak, “Keşke hiç böyle olmasaydı. Fikir ayrılığımız olabilir ama hep beraber ülkemizi koruyalım. Birbirimize saygı duyalım ve anlayalım. Sanatta siyaset olmaz. Sanat, aşktır, sevgidir, barıştır, birleşmektir ve bütünleşmektir” şeklinde cevap verdi.