Star'ın şefi Albayrak: Kılıçdaroğlu'na saldırıyı CHP planlamıştır

Yandaş Star'ın Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı "planlı" ise burada tek şüphelinin CHP olabileceğini iddia etti.

Star'ın şefi Albayrak: Kılıçdaroğlu'na saldırıyı CHP planlamıştır

AKP’nin yayın organlarından Star gazetesinde, Ankara’nın Çubuk ilçesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı yine CHP’nin planlamış olabileceği öne sürüldü.

Olayla tüm veriler saldırganın AKP ile ilişkisini gösterirken ortaya atılan bu iddianın sahibi ise gazetede Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapan Nuh Albayrak. Yazısında, Kılıçdaroğlu’nun saldırının ilk anından itibaren bunun planlı ve organize bir olay olduğunu söylediğini belirten Albayrak, “Madem bu kadar emin, kimin planladığını da söylese bari. “Planlı” ise bence tek şüpheli de CHP’dir. Bu saldırı üzerine bina edilmeye çalışılan “Yumruk siyaseti” çabalarına bakılırsa başka bir ihtimal akla gelmiyor.” dedi.

Sözkonusu yazı, yandaş medyada iktidar adına her türlü yalan ve provokasyonu kolayca ortaya atmakta beis görmeyen çıkar ilişkisinin yeni bir örneği oldu.

Albayrak’ın “Artık susun, milleti daha fazla zorlamayın” başlıklı yazısında o bölüm şöyle:

“Soruşturma verileri “Organize bir eylem değil, anlık öfke” derken, Kemal bey ilk andan itibaren “Planlı” olduğuna karar vermiş ve öyle devam etmektedir.

Madem bu kadar emin, kimin planladığını da söylese bari.

“Planlı” ise bence tek şüpheli de CHP’dir.

Bu saldırı üzerine bina edilmeye çalışılan “Yumruk siyaseti” çabalarına bakılırsa başka bir ihtimal akla gelmiyor.

“Yok, ortalığı karıştırmak için tezgâhlandı” diye inanıyorsanız, o “karıştırıcılar”a neden bu kadar prim veriyorsunuz?

Hem “Bana yapılan saldırı Türkiye’nin bütünlüğüne yapılmıştır” diyeceksiniz, hem de onu gram gram istismar edeceksiniz. Üstüne de, “Bu linç girişimi affedilir gibi değil ama sağduyulu olmak zorundayız” gibi laflarla bu istismarın üzerini kapatıp “erdemli” görüntüsü vereceksiniz.

Ben böyle bir “matruşka tipi istismarı” bir FETÖ’de gördüm, bir de Kılıçdaroğlunda…”