Star yazarı: İç çatışma için İstanbul'da toplaşıyorlar

Yandaş yazar Ardan Zentürk, Türkiye'de 1 Nisan sabahı itibariyle "iç çatışma" için özellikle İstanbul'da kimi unsurların toplaştırıldığını öne sürdü.

Star yazarı: İç çatışma için İstanbul'da toplaşıyorlar

Son yıllarda hemen her seçim öncesi yandaş yazarların köşelerinde görmeye alışık olduğumuz “iç savaş” ve “karışıklık” temalı korku senaryoları 31 Mart öncesi yine tedavüle girmiş görünüyor. AKP-MHP ittifakının kazanması uğruna ne idüğü belirsiz iddiaları ortaya atmaktan çekinmeyen yandaşların yeni örneği Star yazarı Ardan Zentürk oldu.

Zentürk, bugünkü köşesindeki “Bence ayaklanın, hazırız…” ara başlığıyla kaleme aldığı yazısında, ülkede “Venezuela tarzı gelişmeler olduğu”nu öne sürerken, “Varoşlardan başlatılması planlanan ayaklanma stratejileri” ve  “narko-terör ile sağlanan silahların metropol mahallelerine yığılma çabaları” olduğunu, bunların hepsinin izlendiğini belirtti.

Seçim sonrasının ilk sabahına işaret eden Zentürk “Ülkeyi iç çatışmaya yöneltecek tüm unsurların özellikle İstanbul’da toplaştırıldığını, FETÖ/Ruzi Nazar-Enver Altaylı çizgisinin ve PKK çizgisinin hangi partilerin İstanbul teşkilatlarında tahkim edildiği de görülüyor.” iddiasında bulundu.

Yandaş yazar sözlerinin devamında da, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin son dönemde olası sokak eylemlerine karşı boş durmayacaklarını belirttiği sözlerini hatırlatıp “Emperyalistin emriyle milletine saldıranlar, mahkeme salonlarını göremeyecekleridir.” diye yazdı.

Zentürk’ün yazısında o bölüm şöyle:

“Venezuela tarzı gelişmeler, varoşlardan başlatılması planlanan ayaklanma stratejileri, narko-terör ile sağlanan silahların metropol mahallelerine yığılma çabaları, hepsi biliniyor, izleniyor.

1 Nisan sabahı itibariyle ülkeyi iç çatışmaya yöneltecek tüm unsurların özellikle İstanbul’da toplaştırıldığını, FETÖ/Ruzi Nazar-Enver Altaylı çizgisinin ve PKK çizgisinin hangi partilerin İstanbul teşkilatlarında tahkim edildiği de görülüyor.

… Ve Devlet Bahçeli’nin açıklamalarından anladığımız net gerçek, bu kez emperyalistin emriyle milletine saldıranların, mahkeme salonlarını göremeyecekleridir.

Nedim Şener’in de altını çizdiği gibi, 15 bin FETÖ’cü kripto TSK elemanının adlarının tespit edildiği, bin kripto FETÖ’cü hakim-savcının varlığının bilindiği bir dönemde bu milletin ve gazi devletimizin beka mücadelesinde boşluk bırakılacağını mı sandınız, geçiniz.”