Soylu konuştu: İstanbul’da hayatımda bu kadar şaibenin olduğu bir seçim görmedim

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da seçimlerin iptal edilmesi sonrasıı yaptığı konuşmada "Çok çalışacağız, çok gayret göstereceğiz ve seçimi kazanıp, İstanbul’da Tayip Erdoğan’ın önderliğinde 5 yıl hizmet etmiş olacağız.” dedi.

Soylu konuştu: İstanbul’da hayatımda bu kadar şaibenin olduğu bir seçim görmedim

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mamak Belediyesi tarafından Seymenler Konağı’ndaki düzenlenen iftar yemeğinde konuştu.

Konuşmasında iftar sofralarının öneminden bahseden Soylu, daha sonra sözü gündemdeki konulara getirip “Bugün ülke gündeminde, siyaset sahnesinde sizlerin de takıp ettiği birtakım tartışmalar yaşıyoruz. Bunlardan sakın moraliniz bozulmasın. Sistem işlediği müddetçe, hukuk süreçleri işlediği müddetçe, bütün engeller aşılır. Asıl önemli olan, tartışmaları geride bırakabilecek çözümler üretmektir. Türkiye, bundan çok daha şiddetli yüksek sesli siyasi gündemler yaşamıştır” ifadelerini kullandı.

Soylu, YSK’nın iptal kararı verdiği İstanbul seçimlerine ilişkin de “İstanbul’da hayatımda bu kadar şaibenin olduğu bir seçim görmedim” derken, şu ifadelerle devam etti:

“Demokrasiyi beğenmeyenler, ben sandığa niye oy vereceğim diye gitmeyenler, bizi beğenmeler kendi oyu ile bizim oyumuzu birbirine eşit kılmayanlar, sosyal medyadan tezahürat üretiyor. Oyu sosyal medya kullanmıyor, vatandaş kullanıyor. Çok çalışacağız, çok gayret göstereceğiz ve seçimi kazanıp, İstanbul’da Tayip Erdoğan’ın önderliğinde 5 yıl hizmet etmiş olacağız.”