Sosyalist Liseliler 'Bize Sosyalizm Gerek!' demek için buluşuyor

'Bize Sosyalizm Gerek' diyen Sosyalist Liseliler 17 Mart Pazar günü Saat 15.00'te Aksaray Su Gösteri Sanatları Merkezi'nde buluşacak.

Sosyalist Liseliler 'Bize Sosyalizm Gerek!' demek için buluşuyor

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Türkiye’nin en büyük gençlik örgütü Sosyalist Liseliler bir araya geliyor.

‘Bize sosyalizm gerek!’ sloganıyla düzenlenecek etkinlik, 17 Mart Pazar günü saat 15.00’da Aksaray Su Gösteri Sanatları Merkezi’nde düzenlenecek.

Sosyalist Liseliler tarafından etkinlik için yapılan çağrı şu şekilde:

“Bize Sosyalizm Gerek!

Türkiye’nin yerel seçimler ile politik atmosfere girdiği bir süreçten geçmekteyiz. Yerel seçimler ile birlikte düzen partilerinin bütün adaylarından gençlere yönelik vaatler verilmeye, gençliği kapitalizme inandırmaya çalışıldığını görüyoruz.

Düzenin bütün temsilcileri her yere toplu taşıma yapılacağını, gençlere yönelik olarak kültür-sanat mekanlarının, festival alanlarının inşa edileceği söyleyip duruyor.

Verilen vaatlerin hiçbiri gençlerin ne geleceksizlik kaygısını, ne de eğitimde ki gericiliği çözebilecek projeler değildir.

Bizim sahte umutlara karnımız tok!

Eğitim sistemi her geçen gün gericileşirken, meslek liseliler staj adı altında sömürülürken, gençlik değişen sınav sistemleri arasında kaybolup giderken bugün kendini umut olarak pazarlayanlar sessiz kalmıştır.

Yağma yok, sosyalizm var!

Sosyalist Liseliler, bu karanlık gidişin yeni bir düzenle, adlı adınca sosyalizmle son bulacağını bilmektedir!

Bütün sıra arkadaşlarımıza çağrımızdır!

Geleceksizliğe, gericiliğe, staj adı altında sömürüye, karanlığa, özgürlüğümüzü elimizden alan bu düzene karşı “Bize sosyalizm gerek!” demek için buluşuyoruz!

17 Mart Pazar günü 15.00’da Aksaray Su Gösteri Sanatları Merkezi’ne bütün liseli sıra arkadaşlarımızı davet ediyoruz!

Bize sosyalizm gerek!

Sosyalist Liseliler”