Sosyalist Cumhuriyet'in 110. sayısı alanlarda: Onlarınki rant kavgası, bizimki memleket kavgası! Seçeneksiz değilsiniz!

Haftalık siyasi gazete Sosyalist Cumhuriyet’in 110. sayısı "Onlarınki rant kavgası, bizimki memleket kavgası! Seçeneksiz değilsiniz!" manşetiyle yayımlandı.

Sosyalist Cumhuriyet'in 110. sayısı alanlarda: Onlarınki rant kavgası, bizimki memleket kavgası! Seçeneksiz değilsiniz!

Haftalık siyasi gazete Sosyalist Cumhuriyet’in 110. sayısı yayımlandı.

“Onlarınki rant kavgası, bizimki memleket kavgası! Seçeneksiz değilsiniz!” manşetiyle çıkan gazetenin başyazısında “31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken düzen partilerinin gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Rant kavgası kızışıyor. Aday olamadığı için istifa edenler, başka partiye geçenler, birbirinin kuyusunu kazanlar bitmiyor. Emekçiler bu tabloya mahkum değil! Emekçiler bu tabloda seçeneksiz değil: Bağımsız komünist adaylar var!” denildi.

Gazetenin bu haftaki “Türkiye’de tarım nasıl bitirildi?” başlıklı PUSULAsında Sema Aydın’ın “Bir seçim yatırımı: Tanzim satışları”, İlker Demirer’in “Komplo mu, emperyalizm mi? Türkiye tarımı adım adım nasıl bitirildi?”, Vedat Altan’ın “Tarım çöktü, yerine yenisini veremiyoruz” ve Gökmen Kılıç’ın “Türkiye’de hayvancılığın dünü ve bugünü”  başlıklı yazılar bulunuyor.

Gazetede bu hafta yer alan bazı konu ve başlıklar şöyle:

  • Adana Mutabakatı Türkiye’nin çıkışı olacak mı? Soçi’nin ardından Suriye’de çözüme doğru
  • Bütçe sermayenin kontrolünde Belediye bütçeleri nasıl yağmalanıyor?
  • Seçim CHP’yi vurdu
  • “Muharrem İnce”zedelere çağrı: “İmamoğlu”zede olmamak için…

Sosyalist Cumhuriyet gazetesi, Türkiye Komünist Hareketi il ve ilçe örgütleri ile Edirne Nazım Hikmet Kültür Merkezi ve Maltepe Nazım Kültürevi’nde, ayrıca sokak ve meydanlarda okurlarıyla buluşacak.

Sosyalist Cumhuriyet’in geçmiş sayılarına ulaşmak için tıklayınız.

Haftalık siyasi gazete Sosyalist Cumhuriyet’in 110. sayısı yayımlandı.