Sosyal medyada 'Fatih Tezcan tutuklansın' kampanyası

Yandaş Fatih Tezcan, Mustafa Kemal Atatürk'le ilgili tepki çeken bir paylaşımda bulunmuştu. Sosyal medyada büyük tepki çeken sözlerin ardından sosyal medya kullanıcıları Atatürk'e hakaret eden Tezcan'ın tutuklanmasını istedi.

Sosyal medyada 'Fatih Tezcan tutuklansın' kampanyası

Atatürk’e hakaret ettiği paylaşımları büyük tepki çeken Tezcan, bu sefer de iktidara yakın Yeni Şafak gazetesinde bulunan bir reklama tepki göstermişti.

Yeni Şafak’ın sür manşetinde Atatürk’lü 29 Ekim reklamının bulunmasına tepki gösteren Tezcan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Cumhuriyet’i getiriyorum’ yalanıyla başa geçtikten sonra Devlet ve Millet düşmanlarına verdiği sözlerin gereği olarak 15 sene Cumhur’dan kaçan, Millet’in Egemenliği’nden rakı bardaklarına sığınan bir İslâm Düşmanını, 3 kuruş için tepenize oturtmaya değer miydi…” demişti.

Skandal sözlerin ardından Twitter’da olaya tepki olarak ‘Fatih Tezcan tutuklansın’ etiketi açıldı. Kullanıcılar, Fatih Tezcan’ın Atatürk ile ilgili sözleri nedeniyle tutuklaması gerektiğini ifade etti. Hashtag kısa sürede destek buldu.