Sorularıyla Erdoğan'ı 'terleten' yandaş, ödülünü aldı

Yandaş gazeteci Veyis Ateş, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı konuk ettiği dünkü ortak canlı yayın sonrası "doğum günü sürprizi"yle karşılaştı.

Sorularıyla Erdoğan'ı 'terleten' yandaş, ödülünü aldı

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün akşam Habertürk TV, Show TV ve Bloomberg HT ortak canlı yayınında Veyis Ateş ve Ece Üner’in sorularını yanıtladı.

Programda beklenildiği üzere iki ismin Erdoğan’a yönelttiği sorular, “tatsızlık” oluşturmayacak türden olurken, Veyis Ateş’in sorduğu bir soru sosyal medyada alay konusu oldu.

Veyis Ateş  canlı yayında Erdoğan’a “Efendim anlayışınıza sığınırak, en son ne zaman evde 2 yumurta kırıp ekmek bandınız?” diye sordu. Erdoğan’ın yanıtı ise “Ucuz söylüyorsun sen, 2 yumurta kırmak nedir, 3 yumurta gerekir. Bazen kavurma, bazen pastırma ile..” şeklinde oldu. Bu yanıt karşısında da “Afiyet olsun.” diyen yandaşı program sonrası bir “sürpriz” bekliyordu.

Erdoğan, Ateş’in doğum gününü pasta keserek kutladı. Ateş bu “sürpriz” kutlamayı sosyal medya hesabından bir kare paylaşırken, “Yayın sonrası doğum günümü kutlayarak bendenizi onurlandıran Cumhurbaşkanımız Sayın @RT_Erdogan’a saygı, sevgi ve şükranla…” notunu düştü.

https://twitter.com/veyisates/status/1106301957046714369