İstanbul Fatih'te 'bekçi, arkadaşını vurdu' iddiası

Son Dakika: İstanbul Fatih'te 'bekçi, arkadaşını vurdu sonra intihar etti' iddiası

İstanbul Fatih'te 'bekçi, arkadaşını vurdu' iddiası

İstanbul Fatih’te bulunan bir kafeden silah sesleri yükseldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, bekçi olduğu iddia edilen şahıs diğer bekçiyi vurduktan sonra intihar etti.

İstanbul’da dün akşam bir bekçi, meslektaşıyla kafede buluştu. Bir süre önce açığa alındığını öğrenen Mehmet Akif A. isimli bekçi, önce meslektaşını silahla yaralayıp ardından intihar etti.

İstanbul Fatih’te bulunan Kuvayi Milliye Caddesi’ndeki bir kafeden silah seslerinin yükselmesi üzerine polis ekipleri olay yerine geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, bekçi olduğu iddia edilen şahıs diğer bekçiyi vurduktan sonra kendini vurdu. Yaralanan 2 bekçi de hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olay yerine kimseyi yaklaştırmıyor.

Tartışma üzerine Mehmet Akif A, silahını aldığı Ekrem Y’yi yaraladı. Şüpheli daha sonra aynı silahı kafasına dayayarak ateşledi.

Ağır yaralanan Ekrem Y. ile Mehmet Akif A, olay yerine gelen ambulanslarla Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi ile İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Mehmet Akif A. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olay yeri ekiplerinin incelemesi sürüyor.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.