Sokak röportajında 'kafa keseceğim' diyen şüpheli serbest bırakıldı

Bursa'da bir sokak röportajında "Kafa keseceğim" diyen şahıs savcılık sorgusunda yaptığı savunma sonrası çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Sokak röportajında 'kafa keseceğim' diyen şüpheli serbest bırakıldı

Bursa’da bir sokak röportajında “kafa keseceğim” diyen ve bu görüntüleri sosyal medyada yer alınca tepki çeken Suriye vatandaşı şahıs. adliyeye sevk edildi. A.A.F., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bursa Kent Meydanı civarında bir sokak röportajındaki sözlerinin sosyal medyada tepki görmesi üzerine gözaltına alınan A.A.F’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Şüpheli, sağlık kontrollerinin ardından adliyeye getirildi. A.A.F., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

A.A.F.’nin savcılık sorgusunda, “Arkadaşlarımla sokakta gezerken, adamla kadın kavga ediyordu. Adamın kadına vurduğunu gördüm. Yanlarına giderek kavgayı ayırdım. Daha sonra o adamla ben kavga etmeye başladım. Çevredekiler kavgayı ayırdı. O sırada elinde kamera ve mikrofon olan kişiler geldi. Ne olduğunu sordu. Ben de ‘Kadına vuruyor. O adamın kafasını keserim’ dedim. Kadına vuran adam için o cümleyi söyledim. Benim sözlerim çarptırıldı. Suçsuzum” dediği öğrenildi.

Söz konusu şahıs 15 gün arayla bağlı olduğu semt karakoluna giderek imza atacak.