Sınıf Tavrı işçi havzalarında

Ekonomik krizin etkisini gösterdiği, hayat pahalılığının ve işsizliğin arttığı dönemde Sınıf Tavrı, 'Alo İşçi Dayanışma Hattı' çalışmasını emekçilere ve geniş işçi yığınlarına duyurmak için kolları sıvadı.

Sınıf Tavrı işçi havzalarında

Ekonomik krizin etkisini ağır ağır gösterdiği, hayat pahalılığının ve işsizliğin arttığı bir tabloda Sınıf Tavrı işçi havzalarında. “Alo İşçi Dayanışma Hattı” ile işçilerin her türlü hak gaspına karşı mücadele adresi olmaya soyunan Sınıf Tavrı bir dizi il ve bölgede yaz döneminde hummalı bir çalışma içerisinde. Bildiri ve afiş çalışmasıyla, Alo İşçi Dayanışma Hattı çalışmasını emekçilere ve geniş işçi yığınlarına duyurmak için kolları sıvadı.

Yapılan çalışmalar sonucu yüzlerce işçi Sınıf Tavrı ile temas ederek, yaşadığı hak gaspları ve hukuksuzlukla nasıl mücadele edileceğini öğreniyor. Aynı zamanda Sınıf Tavrı ile birlikte ortak bir mücadele pratiği de yapılan çalışmalarla birlikte ele alınıyor.

Sermayenin krizin faturasını emekçilere çıkartmak istediği bir dönemde işçi sınıfının mücadele dışında başka bir seçeneği bulunmuyor. Sınıf Tavrı tam da bu nedenle mücadeleyi her alanda yükseltiyor.