Selvi harekat sonrası AKP'deki havayı anlattı: Vekillerin yürüyüşü bile değişmiş, artık partiyi konuşmuyorlar

Selvi'ye göre AKP'li vekillerin yürüyüşünü bile değiştiren bu harekat sonrası, parti içerisindeki tartışmalar da rafa kalktı.

Selvi harekat sonrası AKP'deki havayı anlattı: Vekillerin yürüyüşü bile değişmiş, artık partiyi konuşmuyorlar

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugün köşesinde “Türkiye bitti demeden bitmez” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Selvi, Fırat’ın doğusuna başlatılan askeri harekatı konu ettiği yazısında harekatın AKP’li vekillerde yarattığı yansımayı anlattı.

Selvi’ye göre AKP’li vekillerin yürüyüşünü bile değiştiren bu harekat sonrası, parti içerisindeki tartışmalar da rafa kalktı.

Selvi’nin yazısında ilgili bölüm şöyle:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Putin’le görüşmesinin duyurulduğu sıralarda Meclis’teydim. İktidar kulisinde, “Cumhurbaşkanı harekâtın başlayacağı konusunda Putin’i bilgilendirdi. Harekât başlıyor” yorumu yapıldı. Bu arada bir gözlemimi paylaşayım: Suriye operasyonu AK Parti milletvekillerinin müthiş motive etmiş durumda. Yürüyüşleri değişmiş. Önceden bir araya geldiklerinde AK Parti’yi konuşurlardı. Dün kuliste kulak kabarttım, o psikolojiyi üzerlerinden atmışlar, operasyonu tartışıyorlardı.”