Sedat Peker seçim sonrası da durmuyor: Devlet sokağa çıkın derse çıkarız

Sık sık silahlanma çağrısı yapan, 'Cumhur İttifakı' destekçisi organize suç örgütü lideri Sedat Peker, 31 Mart seçimlerine ilişkin "Devlet ne görev verirse yaparız, sokağa çık dese çıkarız" dedi.

Sedat Peker seçim sonrası da durmuyor: Devlet sokağa çıkın derse çıkarız

Özellikle seçim döneminde Cumhur İttifakı’na destek adına muhalefete yönelik tehdit dolu açıklamalarıyla bilinen organize suç örgütü lideri Sedat Peker, 31 Mart seçimleri sonrası da boş durmadı.

Peker, kişisel sitesinde bu kez 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin bir açıklamada bulundu. Çeteci isim,, yerel seçime ilişkin açıklamasında “Devletimiz ne görev verirse yaparız, ‘sokağa çıkın’ dese sokağa çıkarız” ifadelerini kullandı.

Peker’in yazısında bir bölüm şöyle:

“Kıymetli dostlarım, bu ülkenin vatan evlatları yani bizler, devletimiz bizlere ne görev verirse onu yaparız. Devletimiz ‘Sokağa çıkın’ dese sokağa çıkarız.

“Sabır edin evinizde oturun” derse de evimizde otururuz.

Bu anlamda bizim hiçbir kompleksimiz olmaz. Ya da devlet görevlilerimizin başarılarında rol çalma gayretimiz de olamaz.

Bizler kanunsuz hiçbir şey yapmayız. İnanın içimdeki hisleri anlatmak için en az 40 sayfa yazı yazmam gerekliydi. Fakat resimdeki bu dayıyı ve söylediği sözü görünce, ‘Tamam işte budur, tüm bu kalitesizlere verilecek en kısa, en anlamlı cevap budur’ dedim.”