'Saraylı' Bedia Akartürk konuştu: Erdoğan Türkiye için bir şans...

Yandaş Sabah gazetesi, 17. yılı yaşanan AKP Türkiyesi'ni Bedia Akartürk'e sordu. Akartürk de konuyu yollara getirip "Şimdi yollar harika. Her yere çok rahat ulaşıyorsun." dedi.

'Saraylı' Bedia Akartürk konuştu: Erdoğan Türkiye için bir şans...

AKP’nin yayın organı Sabah gazetesinde Tayyip Erdoğan’ı öven ünlüler kervanına Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk de katıldı.

Öteden beri Saray’da düzenlenen bazı etkinliklerde de boy gösterdiği bilinen Akartürk, gazetenin yazarlarından Tuba Kalçık’a konuştu. Akartürk, Erdoğan için “Onu çok seviyorum çünkü ülkemize hizmet ediyor. Bence bir şans Türkiye için.” dedi.

“İSTEMİYORSAN ESKİ YOLDAN GİT”

Kalçık’ın “Yıllarca ülkeyi karış karış gezmiş biri olarak şimdi geldiğimiz noktayı nasıl görüyorsunuz?” sorusunı yönelttiği Akartürk, konuyu ‘yollar’ üzerinden yanıtlayıp şu ifadeleri kullandı:

“Ben çamurların içinde arabayla konsere yetişmeye çalışıyordum eskiden. Şimdi yollar harika. Her yere çok rahat ulaşıyorsun. Ülkenin en ücra köşesine bile büyük hizmetler yapıldı.
Bakın İstanbul-İzmir otoyoluna; nasıl büyük bir kolaylık getirdi. Eleştiriliyor ama yol kısaldı. Eğer o parayı vermek istemiyorsan eski yoldan gidersin. İstanbul-Bursa arası da aynı şekilde. Nasıl kısaldı yol… Eskiden eziyet çekiyorduk.

Cumhurbaşkanımız bu ülkeye çok büyük hizmetler yaptı. Çok çalışıyor.
Onu çok seviyorum çünkü ülkemize hizmet ediyor. Bence bir şans Türkiye için. Türkülerimize de çok değer veriyor. Bir liderin türkülerimize sahip çıkması çok önemli. Türkülerimiz bizim milli değerimiz çünkü.”

Bedia Akartürk bu yıl Erdoğan için Atatürk Devlet Konuk Evi’nde ‘doğum günü sürprizi’ organize eden ünlüler içinde de yer almıştı.