Saray'dan Ersun Yanal mesajı

Sivasspor’un mağluğ Fenerbahçe Kulübü’nün Başkanı Ali Koç’un maç sırasında çekilen bir fotoğrafının sosyal medyanın gündeme oturmasının ardından, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum bir mesaj paylaştı.

Saray'dan Ersun Yanal mesajı

Süper Lig’in 15’inci haftasında lider Demir Grup Sivasspor, kendi sahasında konuk ettiği Fenerbahçe’yi Fernando, Emre Kılınç ve Ziya Erdal’ın golleri ile 3-1 mağlup etti.

Fenerbahçe’nin tek golünü Deniz Türüç kaydetti. Sarı lacivertliler Rodrigues ve Ozan’ın kırmızı kart görmesiyle karşılaşmayı 9 kişi tamamladı. Puanını 33’e çıkaran kırmızı beyazlılar liderliğini sürdürürken, Fenerbahçe ise 25 puanda kaldı. Kırmızı beyazlılar ligde üst üste 7’inci galibiyetine imza attı.

Maç sonrasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un  görüntüsü ise sosyal medyada birçok kez paylaşıldı.

SARAY’DAN ERSUN YANAL MESAJI

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum da maçtan sonra tepki gösteren isimler arasında yer aldı. Uçum sosyal medya hesabından, “Söylemek lazım Fenerbahçe yönetimi transfer için elinden geleni yaptı.Ama teknik yönetim sınıfta kaldı.Hem kadro tertibi,hem değişiklikler asla bir futbol bilgisine sahip değildi, açık ara güçlü kadroyla şampiyon olmak o kişinin iyi TD olduğunu göstermez. Bu TD ile FB devam edemez” diye yazdı.