Saray'dan Deniz Çakır'a gericilik kusuldu: Kıyafete göre insan belirlesek kerhanede olurdun

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda görevli Tamer Aksoy isimli kişi, oyuncu Deniz Çakır üzerinden islami kurallara göre giyinmeyen kadınları hedef aldı ve "kerhanelik" ilan etti.

Saray'dan Deniz Çakır'a gericilik kusuldu: Kıyafete göre insan belirlesek kerhanede olurdun

Bir süredir yandaşların hedefinde olan oyuncu Deniz Çakır hakkında, İstanbul’daki bir AVM’de “türbanlı kadınlara hakaret” ettiği iddiasıyla soruşturma başlatılırken, oyuncuya Cumhurbaşkanlığı Sarayı katında gelen bir saldırı ‘pes!’ dedirtti.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda görevli Tamer Aksoy isimli kişi, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Deniz Çakır üzerinden islami kurallara göre giyinmeyen kadınları hedef alarak “Kıyafete göre insan belirleyecek olsaydık sen AVM’de değil Kerhane’de olman gerekirdi Deniz çakır” dedi.

ODTÜ’LÜLERİ İÇİŞLERİ’NE ‘ETİKET’LEMİŞTİ

Profil fotoğrafında da Cumhurbaşkanlığı Sarayı bahçesinden bir fotoğrafı bulunan Aksoy’un Saray’daki görevinin ne olduğu tam olarak bilinmiyor. Ancak kendisi geçtiğimiz yıl ODTÜ mezuniyet töreninde “Tayyipler Alemi” karikatürünün bulunduğu pankartı taşıyan öğrencileri Twitter hesabından İçişleri’ne şikayet etmesiyle hatırlanıyor. O dönem öğrencilerin gözaltına alınışıyla ilgili çıkan haberlerde Aksoy’un, Cumhurbaşkanlığı Maliye Başmüfettişi olarak görev yaptığı iddia edilmişti.