Saray mizahçısı Hasan Kaçan'a TRT'de program ödülü!

AKP'li "mizah"çı Hasan Kaçan, TRT'de programa sunmaya başladı.

Saray mizahçısı Hasan Kaçan'a TRT'de program ödülü!

AKP’ye ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen “Saray mizahçısı” Hasan Kaçan, kamunun vergileriyle yayın yapan TRT’de program sunmaya başladı.

“Zaman Matinesi” adını taşıyan yeni program, ilk olarak 23 Kasım Cumartesi gecesi TRT 1 ekranlarından yayınlanmaya başladı. Kaçan’a programda oyuncu Merve Erdoğan da eşlik ediyor.

İlk konuğu, Kaçan gibi yandaşlığıyla öne çıkan şarkıcı Orhan Gencebay olan programın daha sonraki konuklarının da Hülya Koçyiğit, Selami Şahin, Muazzez Ersoy, Orhan Gencebay, Yılmaz Vural ve Oktay Kaynarca gibi Saray müdavimi isimler olacağı belirtiliyor.

Kaçan’ın program için TRT’de ne kadar ücret alacağı ile ilgili ise henüz bilgi bulunmuyor.

Saray çevresiyle arası hayli “samimi” olan yandaş mizahçı Hasan Kaçan, özellikle sosyal medyada başlattığı “etiket”li kampanyalarla AKP’nin önde gelen propagandistlerinden biri olarak biliniyor.

Hasan Kaçan hatırlanacağı üzere AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Bedelini ödeyecekler” demesi sonrası sabah evlerine polis gönderilerek gözaltına alınan Metin Akpınar ve Müjdat Gezen’le insanlık dışı sözler ederek dalga geçmiş ve iki usta isim için “Buruşuk beyaz kıçlılar” demişti.