Sancaktepe Şehir Hastanesi ihalesi iptal edildi

İstanbul Sancaktepe'de kurulması planlanan şehir hastanesinin ihalesi iptal edildi. İptal kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Sancaktepe Şehir Hastanesi ihalesi iptal edildi

İstanbul Sancaktepe’de yapılması planlanan şehir hastanesinin ihalesi iptal edildi. İptal kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Resmi Gazete’de konuya ilişkin yer alan ilanda şu ifadeler yer aldı:

“İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerin Temin Edilmesi ihalesi, 6428 Sayılı T.C. Sağlık Bakanlığınca Kamu Özel İş Birliği Modeli İle Tesis Yaptırılması, Yenilenmesi ve Hizmet Alınması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun ile Sağlık Bakanlığınca Kamu Özel İşbirliği Modeli ile Tesis Yaptırılması, Yenilenmesi ve Hizmet Alınmasına İlişkin Uygulama Yönetmeliği kapsamında iptal edilmiştir.”

“DARISI DİĞERLERİNİN BAŞINA”

İstanbul Tabip Odası da kararı şu ifadelerle duyurdu:

“İktidar partisinin “medar-ı iftihar”ı, AKP Başkanı’nın “15 yıllık rüyası”, gerçekte Osman Gazi Köprüsü misali para tuzağı, kamudan özel şirketlere kaynak aktarma aracı, “Kamu Özel Ortaklığı Modeli” ile yaptırılan “Şehir Hastaneleri”nden İstanbul Sancaktepe’nin ihalesi iptal edildi. İptal kararı bugünkü Resmi Gazete’de yayınlandı.

Darısı diğerlerinin başına.”