Sakarya'nın Bağımsız Komünist Başkan adayı Murat Taksim'den MMO'ya ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Komünist adayı Murat Taksim Makina Mühendisleri Odası’nı ziyaret etti.

Sakarya'nın Bağımsız Komünist Başkan adayı Murat Taksim'den MMO'ya ziyaret

Çalışmalarına sendikalar ve ilerici kuruluşları ziyaret ederek başlayan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Komünist adayı Murat Taksim Makina Mühendisleri Odası’nı (MMO) ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyeleriyle yapılan görüşmede Bağımsız Komünist aday Murat Taksim, belediye gelirlerini halka eşit şekilde dağıtımını amaçlayan kamucu yerel yönetim anlayışından bahsetti.

MMO Sakarya Şubesi yönetim kurulu ile yapılan toplantıda; fabrikalarda yaşanan işçi ölümleri, yaşanan iş kazalarının sorumluluğunun firmalardan alınarak, iş güvenliği uzmanlarına yüklenmesi, şehir planlamasındaki çarpıklıklar, ulaşım ve trafik problemi, deprem bölgesi olan Sakarya’da imar barışı ile sağlıksız yapıların yasallaştırılması, tarıma dayalı devlete ait fabrikaların işlevsizleştirilmesi, başlıklarında görüş alışverişi yapıldı.

Komünist başkan adayı,“Belediyeciliğin sosyal ve fen bilimlerin bir birleşimi olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle meslek odalarının tespit ettiği sorunlar ve görüşleri bizim için son derece önemli. Biz kolektif üretime inanıyoruz, kamusal belediyecilik anlayışımızı bilim ile buluşturuyoruz. Değerli görüşleriniz ve içten destekleriniz için teşekkür ediyoruz.” dedi.