Sakarya'da kadın cinayeti: Uzaklaştırma kararı aldırmıştı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Esra Toprak isimli bir kadın eski kocası tarafından öldürüldü.

Sakarya'da kadın cinayeti: Uzaklaştırma kararı aldırmıştı

Sakarya Adapazarı’nda, kuaförde çalışan Esra Toprak (32), hakkında uzaklaştırma kararı bulunan boşanmış olduğu Cesur K. tarafından başından tabancayla vurularak öldürüldü.

Olay, saat 17.00 sıralarında, Çark Caddesi’ndeki apartmanda bulunan kuaförde meydana geldi. Daha önce çalıştığı kuaföre bayramda yaşanan yoğunluk nedeniyle yardım etmek için giden Esra Toprak ile yanına gelen ikinci evliliğini yaptığı Cesur K. ile tartışma başladı.

Tartışma sırasında Cesur K. yanında getirdiği tabancasını çıkartarak Esra Toprak’a ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunların başına isabet etmesiyle Esra Toprak, kanlar içerisinde yere yığıldı.

Kuafördekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Toprak’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ise Cesur K.’yi gözaltına aldı. Cesur K. bina girişinde alınan güvenlik önleminin ardından çıkartılarak polis aracına bindirildi. Esra Toprak’ın cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI VARDI

Esra Toprak’ın ilk evliliğinden 2 çocuğu olduğu, 2’nci evliliğini yaptığı Cesur K. ile bir süre önce ayrıldığı ve hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi. Çeşitli suçlardan sabıkası olan Cesur K.’nin gece kulüplerinde korumalık yaptığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.