Şaban Vatan'dan, AKP'li Nurettin Canikli hakkında bir suç duyurusu daha

Giresun'un Eynesil ilçesinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan'ın babası Şaban Vatan hakkında AKP'li Nurettin Canikli avukatları aracılığıyla bir suç duyurusunda daha bulundu. Vatan da Canikli hakkında suç duyurusunda bulundu.

Şaban Vatan'dan, AKP'li Nurettin Canikli hakkında bir suç duyurusu daha

Şaban Vatan’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir yorum için suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.

Şaban Vatan konuyla ilgili olarak da sosyal medya hesabından, “Şimdi Eynesil Emniyetinden bilgi geldi hakkımda yine suç duyurusu varmış. Bu ülkede Şaban Vatan’ın sosyal medyada adalet araması suç oldu. Yazıklar olsun. Meshuliyetini bilmeyen Meshuliyetsizlere” paylaşımı yaptı.

Vatan, “Ne denilebilir ki artık eleştiri yapmak bile bu ülkede suç haline geldi. Nurettin Canikli sosyal medya aracılığıyla yaptığım bir yoruma bile suç duyurusunda bulunuyor. Emniyete ifade vermedim, avukatım aracılığıyla yarın savcılığa giderek ifade vereceğim” dedi.

Vatan daha sonra AKP’li Nurettin Canikli ve kardeşi Muhammet Vatan hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Vatan, “Nurettin Canikli önce olayın ardından Muhammet Vatan ile yaptığın yüz yüze görüşmeni açıkla” ifadelerini kullandı.

Nurettin Canikli’nin Coşkun Somuncuoğlu ve Muhammet Vatan ile ‘gizli görüşmeler’ yaptığını iddia etti. Bunun HTS kayıtları ve uçak biletleri ile ortaya çıkacağını belirtti. Vatan’ın sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ü de etiketlemesi dikkat çekti.