Saadet Partisi: Elmadağ adayımız tehditle adaylıktan çektirilmiştir

Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Beyazıt, Elmadağ adaylarının çekilmesi ile ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

Saadet Partisi: Elmadağ adayımız tehditle adaylıktan çektirilmiştir

Saadet Partisi’nin Ankara’da Elmadağ ilçesi adayı Nuri Yurdakul, partisinin yer aldığını öne sürdüğü ittifaka tepki göstererek adaylıktan çekildiğini açıklamıştı.

Yurdakul, “Bir şehit babası olarak, terör örgütleriyle kol kola girmiş partilerin sadece ‘yıkmak’ üzerine kurulu ittifaklarını kabullenmem ve içime sindirmem asla mümkün değildir” ifadelerini kullanmıştı.

Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Beyazıt’tan ise konuya dair farklı bir iddia ortaya atıldı. Beyazıt, “Ankara Elmadağ adayımız başından beri tehdit edildi. Dün aday gece eşini bilinmeyen bir numaradan aramış ve istifa ettiğini söylemiş. Ve gece eve gelmemiş. Elmadağ adayımız tehdit ve şantajla adaylıktan çektirildi. Son 1 haftadır evine, bakan ve milletvekilleri sürekli gidip geldiğini dün gece eşinden öğrendik.” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Beyazıt, iddialarını şöyle sürdürdü:

“Eşi Elmadağ İlçe Başkanımıza eşimin durumunu bilmiyorum. Başına ne geldiğinden haberim yok demiş. Şuan bize ulaşan yeni bir bilgi; tanımadığımız 5 kişi şuan Elmadağ adayımızı evine getirmiş.”