Posta 'Gökçek'in jet ski' haberini sansürledi

Işık, Gökçek'in jet skisini, gazetesi Posta'nın dün küçük bir haberle görmesini bugünkü köşesinde eleştiren bir yazı kaleme aldığını ifade ederken, ancak bu yazının kendisine bile sorulmadan sansürlendiğini belirtti.

Posta 'Gökçek'in jet ski' haberini sansürledi

Ankara’da Kuzey Yıldızı Parkı’nda, belediyeye ait bir depodan jet ski çıkmıştı. Kayıtlarda bulunmayan ve kayda alınan jet ski de, daha önce eski başkan Melih Gökçek’ten iade alınan cipler gibi ihale yoluyla satılacağı açıklanmıştı.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, ‘Gökçek’in jet ski’ haberini gazetesi Posta’nın dün küçük bir şekilde görmesini bugünkü köşesinde eleştiren bir yazı kaleme aldığını ancak bu yazının kendisine bile sorulmadan sansürlendiğini belirtti: “Eleştirilmeye tahammülü olmayan gazetecilik modeli”

Posta gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık ise, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Işık, Gökçek’in jet ski haberlerini, gazetesi Posta’nın dün küçük bir haberle görmesini bugünkü köşesinde eleştiren bir yazı kaleme aldığını ifade ederken, ancak bu yazının kendisine bile sorulmadan sansürlendiğini belirtti.

Candaş Tolga Işık, “M. Çelik’in Ankara BB envanterinden çıkan jet ski ÖZEL haberinin gazetemin birinci sayfasından ‘kuş kadar’ görülmesini eleştirmiştim. O yazım bana haber bile verilme ihtiyacı duyulmadan sansürlenmiş! Eleştiriye cesareti, eleştirilmeye tahammülü olmayan bir ‘gazetecilik’ modeli” diye yazdı.

İşte o paylaşım:

Posta, ilgili haber dün şöyle “görmüştü”: