Portakal'dan, AKP'li Aktaş'a 30 Ağustos tepkisi: Arşivi de ortaya çıktı

Aktaş, kişisel Twitter hesabından kendisine yapılanları 'linç' olarak yorumlamış; geldiği gelenek ve aile yapısını 'kanıt' göstererek iddiaları yalanlamıştı.

Portakal'dan, AKP'li Aktaş'a 30 Ağustos tepkisi: Arşivi de ortaya çıktı

Fatih Portakal, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Alinur Aktaş’a 30 Ağustos’a dair kullandığı ifadeler yüzünden tepki gösterdi.

Fatih Portakal, AKP’li belediyeyi etiketledi tepkisini ‘kör ve cahil zihniyet’ diyerek gösterdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasını isteyen üyelere ‘’30 Ağustos, halkın genelini ilgilendiren bir bayram değildir” demişti.

Türkan Saylan’a hakaret ettiği görüntüleri de ortaya çıkan AKP’li Alinur Aktaş’ın arşivi de ortaya çıktı.

Aktaş, kişisel Twitter hesabından kendisine yapılanları ‘linç’ olarak yorumlamış; geldiği gelenek ve aile yapısını ‘kanıt’ göstererek iddiaları yalanlamıştı.

Aktaş’ın Gülencilere yakın olduğu görüntüler de ortaya döküldü:

Aktaş’ın ‘FETÖ’cülerle özdeşleşen maklube sofrasında da fotoğrafları bulunuyor:

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki resmi hesabından açıklama yapan Fatih Portakal’ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Alinur Aktaş’a tepki gösterdiği açıklaması şöyle:

“30 Ağustos halkın genelini ilgilendiren bir bayram değildir,” diyen kör ve cahil zihniyetle milli birlik denilen kavramı nasıl sağlayabilirsiniz?

İçinde nefret duyguları besleyen @bursabuyuksehir başkanına ne diyeceksiniz ki?