Pakistan'da Albayrak Grubu çalışanlarından protesto mitingi

Pakistan Su ve Temizlik Ajansı (WASA) ve üstlenici Albayrak Grubu çalışanları, tatil yasağı uygulandığı ve maaşları ödenmediği gerekçesiyle protesto düzenledi. Çalışanlar çöp toplamama kararı aldı.

Pakistan'da Albayrak Grubu çalışanlarından protesto mitingi

Pakistan’ta son birkaç gündür devam eden protestolarda; izin yasağı uygulandığını, maaşların ise ödenmediğini söyleyen Albayrak Grubu çalışanları miting düzenledi.

Dünya gazetesinden Kerim Ülker’in haberine göre; Pakistan’da temizlik, ulaşım, çöp toplama gibi hizmet ve altyapı çalışmaları yapan Albayrak Grubu’nun çalışanları Rawalpindi kentinde sokağa çıktı.

Pakistan Su ve Temizlik Ajansı (WASA) ve üstlenici Albayrak Grubu çalışanları, kendilerine tatil yasağı uygulandığını belirtti ve “şirket yönetiminin personel karşıtı politikalarına son vermesini” istedi.

Pakistan medyasında çıkan haberlere göre çalışanlar, çöp toplamama kararı aldı ve kamyonların çalışmasını engelledi. Çalışanlar, taleplerinin karşılanmadığı takdirde WASA yönetimine karşı belirsiz bir süre boyunca tam bir grev yapacakları konusunda uyardılar.