Özgü Can Öksüz uğurlanıyor...

Ani bir hastalık sonucu aramızdan ayrılan Türkiye Komünist Hareketi (TKH) İlçe Başkanı ve TKH Parti Konseyi Üyesi Özgü Can Öksüz için İstanbul'da ve Amasya'da cenaze törenleri düzenlenecek.

Özgü Can Öksüz uğurlanıyor...

Geçirdiği kalp hastalığı ve sonrasındaki beyin embolisi nedeniyle dün aramızdan ayrılan Türkiye Komünist Hareketi (TKH) İlçe Başkanı ve TKH Parti Konseyi Üyesi Özgü Can Öksüz sonsuzluğa uğurlanıyor…

TKH’den cenaze programıyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

“Yoldaşımız Özgü Can Öksüz’ü uğurlamak için bugün (9 Ekim çarşamba) saat 14.00’te İkitelli Cem Evi’nde parti töreni yapılacaktır. Yoldaşımızın cenazesi defnedilmek üzere Amasya’ya uğurlanacaktır. Yarın (10 Ekim Perşembe) Amasya’da yapılacak cenaze törenine katılmak için bugün İkitelli Cem Evi önünden saat 22.00’da ve Kadıköy Evlendirme Dairesi önünden saat 23.00’te otobüsler kaldırılacaktır.”

“Özgü Can yoldaşımızın sosyalizme inancı ve yaşamına sığdırdığı mücadelesi partimizin ve Türkiye işçi sınıfının mücadele tarihinde onurlu bir şekilde yerini almıştır. Tüm dostlarının ve yoldaşlarının başı sağolsun” denilen  açıklamada, Amasya’daki cenaze törenine katılım için İstanbul’dan otobüsler kaldırılacağı, katılım için 0543 460 2220 numaralı telefondan bilgi alınabileceği belirtildi.