Özge Ulusoy'dan ‘Berat Albayrak’ iddialarına yanıt

Ekşisozlük'te açılan başlıkla gündeme gelen Özge Ulusoy, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile hakkında çıkan iddialara ilk kez yanıt verdi.

Özge Ulusoy'dan ‘Berat Albayrak’ iddialarına yanıt

Instagram hesabından yaptığı paylaşımın altına gelen yorumlara yanıt veren Özge Ulusoy, Berat Albayrak ile olan iddiaları kesin bir dille yalanladı. Özge Ulusoy kendisine ”Ateş olmayan yerden duman çıkmaz” yorumu yapan takipçisine ”Çıkar hemde hiç olamadan” cevabı verdi.

“ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ”

Özge Ulusoy, dün akşam sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Bir kullanıcı fotoğrafın altına, “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz” yazması üzerine ünlü manken, “Çıkar hem de hiç olmadan! Siz de yaşayın da görün. Şimdi usulca hesabı terk edin. Malum yüksek takipçili birinden spam yemek istemezsiniz” diyerek sert tepki gösterdi.

“EĞİTİM ŞART”

Aynı kullanıcının son dönemdeki iddialar üzerinden yaptığı benzetmeye de cevap veren Ulusoy, “Bu saçmalığına inanmak düşük zeka seviyesi zannımca. Eğitim şart, benden söylemesi” ifadelerini kullandı.

Özge Ulusoy'dan ‘Berat Albayrak’ iddialarına yanıt

NE OLMUŞTU?

Ekşi Sözlük’te açılan “Berat Albayrak Özge Ulusoy ilişkisi iddiası” başlığı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın talebi üzerine kaldırılmıştı. Ekşi Sözlük’teki ‘Berat Albayrak – Özge Ulusoy ilişkisi iddiası’ başlıklı içeriğe erişmek isteyen kullanıcıların karşısına mahkeme kararı çıkıyordu.