Oyuncu Şevket Çoruh'a böyle saldırdılar

İzmir'de, oyuncular Şevket Çoruh ve Murat Akkoyunlu ile organizatör Serhat Aydoğdu'nun, köpeğe eziyet ettikleri gerekçesiyle uyardıkları grubun restoranda saldırısına uğradığı anların yeni görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde Şevket Çoruh'un, tekme tokat dövüldüğü ve gruptan kaçmaya çalıştığı anlar yer aldı.

Oyuncu Şevket Çoruh'a böyle saldırdılar

Oyuncular Şevket Çoruh ve Murat Akkoyunlu, cumartesi akşamı İzmir’de sahneledikleri tiyatro oyununun ardından organizatör Serhat Aydoğdu ile birlikte yemek için Alsancak’taki restorana gittiği sırada saldırıya uğramıştı.

Çoruh ve beraberindekiler, restoranın önünde, köpeğe eziyet eden grubu uyarması üzerine gruptakiler, Çoruh’a ve organizatöre saldırmıştı. Çoruh’un dövüldüğü noktadaki güvenlik kameralarının tadilat nedeniyle kayıt yapmadığı belirlenirken, olayla ilgili yeni görüntü ortaya çıktı.

Görüntülerde Şevket Çoruh’un, arkasına kalabalık grubu alan kişi tarafından tekme tokat dövüldüğü, bu sırada Çoruh’un kaçmaya çalıştığı, saldırgan grubun da oyuncunun peşinden koştuğu anlar yer aldı.