Oyuncu Diane Kruger: Rolüm için Mossad'dan eğitim alıp sahte kimlikle İsrail'e giriş yaptım

Oyuncu Diane Kruger, bir Mossad ajanını canlandırdığı son filmi 'The Operative'in çekimleri için İsrail'de Mossad eğitiminden geçtiğini ve bu eğitim kapsamında sahte kimlikle Tel Aviv Havalimanı'ndan ülkeye giriş yaptığını söyledi.

Oyuncu Diane Kruger: Rolüm için Mossad'dan eğitim alıp sahte kimlikle İsrail'e giriş yaptım

‘The Opoerative’ filminde yer alan ünlü oyuncu Diane Kruger, filmin çekimleri için ‘İsrail’e sahte kimlikle giriş yaptığını’ açıkladı.

Yuval Adler’in yönetmenliğindeki filmde bir Mossad ajanını canlandıran Kruger, sıkı bir Mossad eğitiminden geçirildiğini söyledi.

Sputnik Türkçe‘nin aktardığına göre Kruger, “İsrail’e çekimlerden önce geldim ve çok sayıda Mossad eğitimi gerçekleştirdik. Mossad görevlileri bana sahte kimlik verdiler ve bununla Tel Aviv Uluslararası Havalimanı’ndan ülkeye giriş yapmamı istediler” ifadelerini kullandı.

İran’ın başkenti Tahran’da Mossad için çalışan bir kadının anlatıldığı film, ünlü yönetmen Adler’in istihbarat servislerini konu edinen ikinci filmi.

İlk olarak Truva filmindeki ‘Helen’ karakteriyle tanınan Almanya doğumlu oyuncu ayrıca, eğitimleri esnasında karakterine esin kaynağı olan ve hala kimliği gizli tutulan Mossad üyesi kadınla ilgili de çok şey öğrendiğini söyledi.

Eğitimi kapsamında sahte kimlikle ülkeye giriş yapan Kruger, bu girişle ilgili diğer ayrıntıları ise paylaşmadı.