Önce tabelaları indirmişti, şimdi de kepenkleri iniyor...

Hamile kadının bulunduğu araca saldıran iki kardeşin sahibi olduğu Seydioğlu, Kaynarca'daki şubesini kapattı. Çevredeki esnaf, şube için "Müşteri olmayışından dolayı kapandı" dedi.

Önce tabelaları indirmişti, şimdi de kepenkleri iniyor...

HamPendik’te hamile kadın ve eşinin bulunduğu araca saldıran Hasan ve Hüseyin Sel’in sahibi olduğu Seydioğlu Baklava hakkında, Seyidoğlu Baklavaları’nın açtığı dava sonucunda mahkeme ihtiyati tedbir kararı almıştı.

Seydioğlu’nun her türlü yayın, tanıtım malzemesi, mal, ürün, ambalaj, tabela, afiş, broşür, reklam, ilan ve internet üzerinden tanıtım kullanımlarının tedbiren önlenmesine hükmeden mahkeme ayrıca Seydioğlu’nun tabelalarının tedbiren sökülmesine de karar vermişti.

İHA‘nın haberine göre, iki kardeşin sahip olduğu baklava şirketinin Pendik Kaynarca’taki şubesi iddiaya göre müşteri gelmediği için kepenk kapattı. Magandaların baklava dükkanları kapanmaya başladı.

Çevredeki esnaf, “Müşteri olmayışından dolayı kapandı. O olaydan sonra müşterilerin çekilmesi sıkıntı oluşturdu. Olan çalışanlara oldu. 3-5 kişi çalışanı vardı. Durum böyle” dedi.