O da 'kabul'deydi: Utanacak bir durum yok...

Saray'daki 29 Ekim 'kabul'ünde, Vatan Gazetesi'nin yayın organı Aydınlık Gazetesi de "en üst düzey"de temsil edildi.

O da 'kabul'deydi: Utanacak bir durum yok...

Saray’da düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kabul Töreni’ne davet edilenler arasında medyadan “sürpriz” isimlerin de yer aldığı açıklanmıştı.

Törene önceki yıllardan farklı olarak ilk kez Aydınlık Gazetesi ve Sözcü Gazetesi’nin de davet edildiği belirtilmişti.

Davete icabet eden Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel,  sosyal medya hesabından etkinlik anında kendisine yapılan bir ikramı fotoğrafını paylaşıp “Eskiden biber gazı yemeden Cumhuriyet bayramımızı kutlayamıyorduk, şimdi bol bol ikram yememizi rica ettiler.” dedi.

İlker Yücel, paylaşımı üzerine bir takipçisinden gelen “Eskiyi düşünerek biraz olsun utanmadınız mı?” sorusuna “Utanacak bir durum yok. Silivri’den çıktık, zafer kazandık. Anayasa’nın ilk üç maddesini bile değiştireceğini iddia eden Haşim Kılıç düşünsün, siz niye üzülüyorsunuz?” diye yanıt verdi.

Yücel bu yanıtı üzerine bir başka takipçisinin yönelttiği “İlker ağabey, zafer kazandıysak “Ben davanın savcısıyım” diyenler kaybetti mi? Kaybettiyse kimin ikramını yiyorsunuz?” sorusunu ise “Savcı”nın saf değiştirdiğini iddia ederek yanıtladı. 15 Temmuz’u hatırlatan Yücel, “Savcı aynı yerde dursaydı bunlar yaşanır mıydı?” diye sordu.

Aydınlık Genel Yayın Yönetmeni, “Savcı” Erdoğan’ın saf değiştirme kararının sebebini ise “ayakta kalmak için” diyerek açıkladı.