Nikah memuru eşlerin dudak dudağa öpüşmesine izin vermemiş!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in yanına yaklaşan bir vatandaş, kızının nikahında yaşanan bir skandalı anlattı.

Nikah memuru eşlerin dudak dudağa öpüşmesine izin vermemiş!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e bir şikayette bulunan vatandaşın anlattıkları, kadın-erkek ilişkilerinde fetva üstüne fetva veren gericiliğin etkileri açısından vahim bir örnek oluşturdu.

En Kocaeli.com’un haberine göre; Başkan Hürriyet’in önüne kesen vatandaş, “Benim kızım birkaç yıl önce İzmit’te evlendi. Nikah sonrasında damat kızımı dudağından öpmek istedi. Ancak nikah memuru ‘dudağından öpme alnından öp’ şeklinde serzenişte bulundu. Bunun üzerine benim kızımın düğün günü mahvoldu. O nikah memuru da hala belediyede görevli. O günün hesabını kim verecek” dedi.

Bu sözler karşısında Fatma Kaplan Hürriyet ise “Geçmiş dönemde olmuş bitmiş. Şimdi ben ne yapayım? O nikah memurunu kovayım mı? Kov diyorsan kovayım. Biz yeni bir döneme başladık. Artık herkesin özgürlüklerine daha fazla anlayış göstereceğiz. Daha saygılı olacağız. Artık yeni bir dönem başlıyor” açıklamasında bulundu.