Nevşehir belediyesi'nden tuhaf 10 kasım paylaşımı

Belediyenin Twitter hesabından yapılan paylaşımda AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görselinin kullanıldığı görüldü. AKP’li Nevşehir Belediyesi’nin 10 Kasım paylaşımı büyük tepki çekti.

Nevşehir belediyesi'nden tuhaf 10 kasım paylaşımı

Nevşehir Belediyesi’nin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Mustafa Kemal Atatürk’ün “Manevi kuvvetler, bilhassa ilim ve iman ile yüksek bir şekilde gelişir” ifadelerinin üzerine AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görselini koydu. Vatandaşlar Nevşehir Belediyesi’nin sosyal medyadaki paylaşımına sert tepki gösterirken, paylaşımın utanç verici olduğu vb. yorumlar dikkat çekti.

‘KANAAT ÖZGÜRLÜĞÜM’ YORUMU

Nevşehir Valiliği’nin 29 Ekim yürüyüşüne izin verilmemiş  ve daha sonra gelen tepkiler üzerine söz konusu yasağı kaldırmıştı.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada YSK’nın İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından ‘Herşey çok güzel olacak’ mesajı paylaşan sanatçılar için “En ufak bir programda sahne alamayacaklarını Nevşehir Belediye Başkanı olarak tamamen ‘kanaat özgürlüğüm’ çerçevesinde ilan ediyorum” demişti.