'Ne yalakalık etmeye ne de madara etmeye odaklı bir gazeteciyim'

CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'nu konuk ettiği programdaki tavrı nedeniyle Saray'dan "tebrik" alan Ahmet Hakan, "Ne yalakalık etmeye odaklı bir gazeteciyim ben... Ne de madara etmeye odaklı bir gazeteciyim ben" dedi.

'Ne yalakalık etmeye ne de madara etmeye odaklı bir gazeteciyim'

CNN Türk’teki ‘Tarafsız Bölge’ programında Ekrem İmamoğlu’nu konuk eden Ahmet Hakan, programın ardından kendisine gelen eleştirilere bugünkü yazısında yanıt verdi.

Hakan, “Dinle beni ey iki taraf” başlığıyla yayımlanan yazısında kendisine bir tarafın ‘Abi adamı perişan ettin… Sinirlendi herif resmen… Gerçek yüzünü ortaya çıkardın…’, diğer tarafın ‘Öbür taraf şöyle diyor: ‘Abi adam seni perişan etti… Ters köşe oldun… Yerlere serildin… Mahvetti adam seni…’ dediğini belirtip, “Ne yalakalık etmeye odaklı bir gazeteciyim ben… Ne de madara etmeye odaklı bir gazeteciyim ben” diye seslendi.

“Ben soruyu sorarım… Cevap veren de verdiği cevaplarla… Ya perişan olur ya da büyük sükse yapar… Ya inişe geçer ya da yükselişe geçer… Ya bir yıldız gibi parlarya da bir mum gibi söner…” diyen Hakan, programı yarıda kestiği iddiasını yalanlarken, İmamoğlu’nun programın sonunda kendisine teşekkür ettiğini belirtti.

Hürriyet yazarı kendisine yönelik eleştirilere ilişkin de “Ben sizin çarpıtmalarınızla baş edemedim… Bu bana dert oldu… Ama sizin çarpıtmalarınız karşısında zerre kadar yılmadım… Bu da size dert olsun…” ifadesini kullandı.